הכפרי החדש

עיצוב פנים וסטיילינג לבית פרטי בגדרה | 200 מ"ר

בית דו קומתי של 200 מ"ר בנוי עבור משפחה צעירה בגדרה.

הקונספט היה לייצר בית פונקציונלי בסגנון שמשלב בין חומריות כפרית לקלילות מודרנית וצבעונית.

תהליך העיצוב נמשך כשנתיים, משלב קבלת ההיתרים ועד לתליית מתלה המגבות.

חלל הסלון כשברקע הקמין

שילוב בין חומריות כפרית פסטלית ומרגיעה, ופרטי ריהוט ודקור צבעוניים וקלילים.

פרטי הקמין.

מבט לחלל המרכזי שבקומת הכניסה ובמרכזו הקמין.

לקמין מספר שימושים – הוא מחלק את החלל המרכזי לפינת אוכל וסלון ובמקביל גם מחמם את שניהם.

מעל הקמין יש הנמכה ובה עוברת הארובה, ובה גם ממוקמת יחידת המיזוג שמקררת את שני האיזורים בימי הקיץ החמים.

הריצוף בבית מאוד דומיננטי ונבחר לייצר מראה של כפרי של אבן בגדלים שונים.

פרטי הריהוט נבחרו להיות בעלי רגליים דקות כך שלא יראו כבדים ויחמיאו לשכבת הריצוף.

מטבח רחב ידיים שבמרכזו אי שמשמש כמשטח עבודה ודלפק אוכל.

פרטי הריצוף המצויר שתוחם את האי.

פרטי מגירות המטבח.

משטחי עבודה רחבים בגימור שיש קיסר ובוצ'ר בלוק מעץ אלון.

מדרגות העץ מובילות לקומה השנייה שבה שלושה חדרי שינה, חדר משפחה ושני חדרי רחצה.

מתחת למדרגות תוכנן ארון כניסה מובנה בנגרות אישית, שמכיל את כל הדברים שצריכים כשנכנסים ויוצאים מהבית.

חדר השינה של ההורים וחדר הרחצה הצמוד עוצבו בצורה שיוצרת אוירה שקטה, כפרית ונעימה אך לא משעממת.

חדר הרחצה של ההורים מכיל ארון רחצה עם שני כיורים ומקלחון גדול עם ספסל מובנה.

הריצוף המצויר מעניק אופי ייחודי לחלל ומטפס בתוך ספסל המקלחון והנישה.

פרטי הריצוף בחדר הרחצה.