הבית הסגול

עיצוב פנים והום סטיילינג לדירה במודיעין | 130 מ"ר

הלקוחות – זוג עם שלושה ילדים ביקשו ממני לתכנן מחדש את ביתם שנמצא במודיעין.
מעבר לכך שהבית צריך להיות נעים, שימושי, נוח ואסתטי, הם ביקשו לייצר בבית (ששטחו לא משתנה) חלל עבודה פרטי, בו אפשר יהיה לעבוד בשעות היום והלילה ללא הפרעה ובצורה נוחה.
בנוסף, בעלת הבית ביקשה לשלב בבית את הצבע האהוב עליה ועל הבת שלה – סגול 💜

המלבן האפור

ספה באורך 3 מטר מוקמה מול מלבן אפור שהוא מעין "חלל בתוך חלל".
צד אחד שלו מכיל מערכות מדיה, תקשורת ומיזוג המשמשות לאירוח ופונות לסלון ובצידו השני מסדרון הפונה לחדרי שינה.
בין לבין מסתתר חדר עבודה מתקדם, המאפשר לבעל הבית פרטיות, שימושיות ואסקפיזם.

 

מבט לחלל הסלון המרכזי

מבט מהסלון לפינת האוכל וחלל המטבח

ריצוף פורצלן במראה פרקט אלון מייצר מסה חמימה וביתית שעליה ניתן לשלב חומרים "קרים" במראה אבן, שיש ובטון מבלי שהבית ירגיש מנוקר.

חלל בתוך חלל

ארונות נסתרים במבואה

משמאל לפינת האוכל מוקמו סדרה של ארונות קיר אינטגרלים הנבלעים בקיר והמשמשים את היוצאים ונכנסים לבית.

המטבח הסגול 💜

המטבח הסגול

בשביל לתת נוכחות לצבע הסגול אך לא לייצר מראה "כבד", הוחלט על צביעה של הארונות התחתונים ויחידת בילט אין אחת בלבד.
שאר הארונות והמשטחים מקבלים טקסטורות ופטרנים שונים בלבן ובכך מייצרים את האיזון הויזואלי החמקמק.

המטבח הסגול

מסדרון ארוך בגמר פרקט מחבר בין חדרי השינה הפרטיים וחדרי הרחצה לבין המרחב המשותף.

חדר העבודה

מסדרון חדרי השינה וחדר העבודה

מבט מכיוון מסדרון חדרי השינה והצצה לחדר העבודה הממוקם בתוך "המלבן האפור".
בחלק העליון אפשר לראות את חלון ההזזה שפונה לכיוון הסלן.

מתחת לדלת הכניסה מוקם "תפר" שבו משתנה כיוון הפרקט (הבית ממוקם באלכסון מסוף הסלון).
תפר זה מחביא את השתנות כיוון הפרקט כך שמתקבלת תחושה שהחלל ישר כל הזמן.

יחידת הורים

יחידת ההורים הייתה הזדמנות נהדרת לשילוב של הצבע האהוב על בעלת הבית במינונים גבוהים וייצירת אווירה באמצעות תרחישי תאורה שונים.

יחידת ההורים בבית הסגול

יחידת הורים

יחידת ההורים הייתה הזדמנות נהדרת לשילוב של הצבע האהוב על בעלת הבית במינונים גבוהים וייצירת אווירה באמצעות תרחישי תאורה שונים.

חדר השינה הסגול ביחידת ההורים
תקריב של תאורת קריאה ואווירה ביחידת ההורים

יחידת הורים - חדר רחצה

חדר הרחצה של ההורים תוכנן במטרה לנצל בצורה מקסימלית חלל לא גדול ולייצר תחושה יוקרתית, אלגנטית ונקייה.

חדר הרחצה של ההורים
ארון כיור רחצה בשילוב ברז ופרזולים ברוז גולד